Allerheiligen en allerzielen

De dag waarop de overledenen herdacht worden en die traditioneel grijs,grauw en regenachtig is. Zaterdag was niet anders, de regen kwam met bakken uit de hemel en zorgde ervoor dat het jachtrevier er drassig bijlag. Omdat Allerheiligen een hoogdag is zijn we deze keer uitzonderlijk de zondag gaan jagen en gelukkig maar want we hebben gisteren geen regen gehad.

Een aantal nieuwe gezichten en snoetjes gisteren, Paul en Marc die als trackers ook eens kunnen proeven hebben van onze passie, Rik die samen met ons 3 jaar geleden ook zijn jachtexamen heeft afgelegd en niet te vergeten Nina de chocolatten labrador/pointer van Trui en Maarten. Ze heeft dat heel goed gedaan en was op 't einde van de dag stikkapot. In de late namiddag ging ze bij iedere stilstand van Maarten direkt aan zijn voeten neerliggen om met veel moeite weer op gang gezet te worden. Ik denk dat ze alle 4 een mooie dag gehad hebben gisteren. Ieder geweer heeft volgens mij wel een stuk kunnen strekken en met 8 hazen en een canard hebben we de dag afgesloten in het paviljoen. Een lekker stuk taart met een hartverwarmende pot koffie en daarna weer huiswaarts naar vrouw en kindjes.

We kijken al uit naar volgende zaterdag!
Weidmansheil, Kristof
Geweren : Hector,Maarten,Jean-Pierre,André,Peter,Rik,Stijn,Kristof
Trackers : Sefke,Marc,Paul,Marc,Gregory
Neuzen : Laika & Nina

3 opmerkingen:

  1. Langs deze weg had ik graag Jachtgroep Hector Favere bedankt voor de uitnodiging zondag laatstleden.

    Het mooie herfstweer, het wildrijke revier en vooral het jagen in vriendschappelijke kring met deze uiterst weidelijke trackers en geweren, maakten 2 november tot een ware feestdag.

    Weidmansheil!!

    Rik Audenaerde

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Trui en Maarten,

    Als het goe is moeten jullie een mailtje ontvangen van deze reactie.
    Indien dit zo is zullen jullie van iedere reactie op de site een mail krijgen...
    Groet,Kristof

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jachtgroep Toorke, vrienden,

    Zondag inderdaad prachtige dag gehad, de compagnie, het weer, de beestjes, ... alles zat ons goed mee. Taferelen zoals een haas die eerst van de hele groep wegloopt en dan toch in onze richting terugkeert doordat iedereen boutstil staat, zijn berechic en onvergetelijk. Alvast weidmansdank en proficiat aan de timmerman of -lui van de site, chapeau!
    Peter

    BeantwoordenVerwijderen